Vakantiehuis Emmen

reisbegeleiding Zuid Frankrijk

 

Mijn naam is Tineke Bos. Voormalig stewardess en sinds een aantal jaren werkzaam geweest als service-coordinator van een woonzorgcentrum. Tijdens deze baan ontdekte ik dat vele senioren ergens in Europa een droomplekje hebben waar zij zo graag verblijven. Regelmatig sprak ik echter met bewoners die met pijn in hun hart hun plekje gingen verkopen. Dit alles had te maken met de reis die hun te veel werd op hun leeftijd. Dit ging mij aan het hart. Deze verhalen brachten mij tot dit idee en is tevens de combinatie van mijn beide functies die ik altijd met veel passie heb uitgevoerd. Afgelopen najaar heb ik voor het eerst mensen mogen begeleiden naar hun bestemming. Toen wist ik het zeker, dit is wat ik wil. De dankbaarheid en de stralende gezichten van deze mensen toen ze weer op hun geliefde plekje aankwamen, waren hartverwarmend. 

 

Aan de hand van uw wensen stel ik een maatpakket samen. Er zijn verschillende mogelijkheden, te denken aan:

U wordt thuis opgehaald waarbij ik u naar de desgewenste luchthaven vervoer. (desgewenst boek ik uw reis ook vooraf voor u)

Van daaruit begeleid ik u met de incheck, draag zorg voor uw bagage en begeleid u aan boord van het vliegtuig.

Eenaal aangekomen zal ik zorg dragen voor de (huur) auto en uw bagage, zodat u zelf niet eindeloos hoeft te wachten.

Vervolgens breng ik u naar uw plek van bestemming. Aldaar aangekomen kan ik naar wens helpen met het settelen op uw adres. Dit kan bestaan uit de eerste boodschappen voor u doen, de bedden opmaken en andere ondersteunende werkzaamheden bij aankomst.Voor meer informatie over de mogelijkheden en de tarieven kunt u contact met mij opnemen: 0031-621254886 of mailen naar labos@kpnplanet.nl